Veščine za uspešna pogajanja v angleškem jeziku

Naučite se učinkovitih pogajalskih tehnik in hkrati utrdite svoje znanje angleškega jezika.

Negotiation Strategies and Skills Training

 

Na praktični delavnici se boste naučili, kako uporabiti preverjene in učinkovite taktike, izboljšali boste svoje sposobnosti za uspešno pogajanje v vsaki situaciji in okrepili tudi vaše znanje angleškega jezika. Praktična delavnica se v celoti izvaja v angleškem jeziku. V skupinskih vajah boste lahko znova opredelili svoj osebni pogajalski slog in znova spoznali, kako vam lahko pogajalske spretnosti pomagajo pri premagovanju številnih izzivov – na delovnem mestu in zunaj njega.

Veščine za uspešna pogajanja v angleškem jeziku
TERMIN: 22. 2. 2022 (od 09:00 do 15:30) Prijavite se

Izobraževanje bo potekalo ˝v živo˝, v skladu s higienskimi priporočili NIJZ ali kot interaktivno ˝on-line˝ izobraževanje, tako da je izvedba zagotovljena. Število mest je omejeno na 9 udeležencev.


Vsi se zavedamo, kako pomembne so priprave pred pogajanji, vendar skoraj nihče ne razmišlja tudi o obvladovanju različnih pogajalskih veščin, zaradi katerih bi postali še učinkovitejši.

 

Umetnost in znanost pogajanja sta raznoliki in obstaja veliko načinov, kako doseči pozitiven rezultat. Na delavnici boste spoznali,  kateri načini so najboljši za vas. Program delavnice je zasnovan na zelo  interaktiven način v obliki »predstavitev – razprava – praksa« in tako se bodo razkrile vaše osebne prednosti ter zmanjšali nesporazume, spori in tekmovalnost na pogajalskih srečanjih.  

 

Po udeležbi te praktične delavnice boste:

  • dosegali  boljše rezultate pri vodenju pogajanj,
  • naučeni kako voditi svojega pogajalskega partnerja,
  • izboljšali pogajanja z vzpostavitvijo pozitivnih, produktivnih odnosov z vsemi prisotnimi pogajalskimi partnerji,
  • ustvarjali vrednosti in povečali zasluge ob hkratni zagotovitvi najboljšega možnega rezultata za vse udeležene,
  • vedno prepoznali  tisti pravi trenutek,
  • stali za svojimi stališči z izkazovanjem dosledne samozavesti, ne da bi ob tem dajali vtis arogantnosti.

 

Za več o tej tematiki obiščite naš blog Prelistaj.si.

Program

Povečevanje priložnosti            

Tehnike za sprejemanje odločitev


Preoblikovanje pogajalske konkurence v sodelovanje


Poznavanje, kako osebni predsodki in kulturne razlike vplivajo na rezultate pogajanj


Izboljšanje komunikacije s poslušanjem in zastavljanjem vprašanj


Prepoznavanje najboljšega časa za ponudbe


Strategije za cenovna pogajanja


Pravilni način predstavitve ponudbe


Vodenje celotnega pogovora (pogajanje in kramljanje) z razumevanjem govorice telesa

 

Predavateljica

Monika Bračika

je neodvisna svetovalka, trenerka in vodstvena delavka z dolgoletnimi izkušnjami na področju pogajanj. Delala je z veliko priznanimi podjetji, predvsem v Sloveniji, Nemčiji in Dubaju. Med drugim tudi Danfoss, Iskra, WIMA, KPC, CapXon in druge znane blagovne znamke. Predvsem je uspešna na področju globalne prodaje in poslovnega razvoja. Kot zunanja vodja trženja in prodaje se ukvarja s strankami po vsem svetu ter z njimi komunicira v petih različnih tujih jezikih. Med njenimi strankami lahko najdete imena, kot so Siemens, Samsung, Whirlpool, Legrand, Bosch in na stotine drugih. Pokriva pogajanja pri sklepanju novih poslov ter razvoju obstoječih poslov v avtomobilski, elektronski, telekomunikacijski, medicinski industriji in industriji obnovljive energije.

Kotizacija

208,00 € + 22%
Plačilo z DDV znaša 253,76 € in vključuje strokovno predavanje, reševanje praktičnih primerov z obrazložitvami, seminarsko gradivo, potrdilo o udeležbi na delavnici, prigrizke in napitke med odmori. Kotizacijo prosimo nakažite po prejetem predračunu na transakcijski račun št. 30000-0005076725 pri Sberbank d.d., najkasneje 3 dni pred izvedbo delavnice. Po delavnici vam bomo po pošti poslali račun. Zadnji rok za odjavo udeležbe je 2 dni pred izvedbo delavnice, v nasprotnem primeru vam bomo zaračunali stroške v višini 20 % kotizacije.

Fizičnim osebam nudimo 30 % popust na kotizacijo!

Prijavite se Obvesti me o naslednjem terminu >

Dodatne ugodnosti

Za prijave in plačila do 3 tedne pred izvedbo posameznega izobraževanja, vam nudimo 10 % popust, če se prijavite kot pravna oseba in 40 % popust, če se prijavite kot fizična oseba!
Ugodnosti se ne seštevajo!

Povejte naprej: