Lokacija

Nahajamo se v industrijski coni Šiška v Ljubljani, na naslovu Stegne 7 (stavba Fotone, oznaka stavbe S7, vhod z vzhodne strani), v 3. nadstropju.

* Parkirišče je od stavbe S7, v kateri poteka izobraževanje, oddaljeno cca. 50m. Pri zapornici Slovenske knjige pozvonite na zvonec in sporočite vratarju, da ste udeleženec našega izobraževanja, ta pa vam bo dvignil zapornico, kjer lahko parkirate svoj avtomobil.


 

Če prihajate:

 • po Celovški cesti:
  V križišču, kjer se nahaja na eni strani LPP in na drugi Mercator trgovina, zavijte na Litostrojsko cesto. Prečkajte tire in zavijte v prvo ulico levo (Korotanska ulica), nato preko mostu prečkate obvoznico in za rjavo leseno stavbo Viba filma zavijete desno. Na koncu ulice boste na svoji levi strani videli stavbo S7 v kateri poteka izobraževanje, na vaši desni strani pa boste videli zeleno stavno Slovenjske knjige in pri zapornici na vaši desni pozvonite vrataju in parkirate svoj avtomobil. 

 • po obvoznici s primorske smeri:
  Izvoz Ljubljana - Šiška. Pridete na Celovško cesto in se držite zgornjih navodil; 
  ali
  Izvoz Ljubljana - Industrijska cona Šiška. Na križišču zavijte desno. Na Litostrojski cesti zavijte pred železniškimi tiri, zavarovanimi z zapornicami, desno (Korotanska ulica)  nato preko mostu prečkate obvoznico in za rjavo leseno stavbo Viba filma zavijete desno. Na koncu ulice boste na svoji levi strani videli stavbo S7 v kateri poteka izobraževanje, na vaši desni strani pa boste videli zeleno stavno Slovenjske knjige in pri zapornici na vaši desni pozvonite vrataju in parkirate svoj avtomobil.  
   
 • po obvoznici s štajerske smeri: 
  Na razcepu Nove Jarše zavijte na severno obvoznico (smer Kranj). Obvoznico zapustite na izvozu Industrijska cona Šiška oziroma Ljubljana - Savlje. Na semaforju zavijete levo in nato takoj desno na Litostrojsko cesto. Pred tiri, zavarovanimi z zapornicami, zavijete desno (Korotanska ulica) nato preko mostu prečkate obvoznico in za rjavo leseno stavbo Viba filma zavijete desno. Na koncu ulice boste na svoji levi strani videli stavbo S7 v kateri poteka izobraževanje, na vaši desni strani pa boste videli zeleno stavno Slovenjske knjige in pri zapornici na vaši desni pozvonite vrataju in parkirate svoj avtomobil. 

 

  Kontakt

  Agencija POTI
  Izobraževalna, svetovalna in založniška družba, d.o.o.
  Stegne 7, 1000 Ljubljana

  T: 01/511-39-20, 01/511-39-21
  F: 01/511-39-25
  E: info@agencija-poti.si
  W: www.agencija-poti.si

  Podatki o registraciji podjetja

  ID za DDV: SI74551400
  Matična številka: 5792070

  Številka transakcijskega računa:
  33000-0001159917

  Addiko Bank d.d.,
  Dunajska cesta 117, 1000 Ljubljana, Slovenija

  Povejte naprej: